KARABÜK / ESKİPAZAR - Seyhan Cengiz Turhan Anadolu Lisesi

May

Her sene düzenlediğimiz üniversite ve kültür gezisi etkinliklerimizi bu sene Eskişehir'de gerçeklleştirdik.

May

Okul sporları kapsamında ilimiz bazında düzenlenen yarışmalarda Genç Kızlar Bocce takımımız il birincisi olarak ilimizi bölge müsabakalarında temsil etme hakkı kazandı.

Nis

Eğitim Kenti Karabük projesi kapsamında bu ay "Sabır" değeri ile alakalı öğrencilerimiz pano çalışması gerçekleştirdiler.

Kas

Romanya'nın Braila kentinde 9-13 Ekim 2023 tarihleri arasında projemizin üçüncü hareketliliği gerçekleştirildi.

Kas

İspanya'nın Rincon de la Victoria kentinde 5-9 Haziran tarihleri arasında projemizin ikinci hareketliliği gerçekleştirildi.

Haz

Her sene düzenlediğimiz üniversite ve kültür gezisi etkinliklerimizi bu sene Bursa'da gerçeklleştirdik.